stap 1

Wist je dat je met pepernoten, speculaas, chocoladekransjes en kerstbrood van de ambachtelijke bakker zelf de lekkerste dingen kunt maken? Duik snel de keuken in, dit wordt smullen!

  • Doe de mascarpone, opgeklopte slagroom, speculaaskruiden en het vanille-extract in een kom en roer door elkaar.

  • Verkruimel de speculaasjes in een keukenmachine of doe de koekjes in een boterhamzakje en rol met een deegroller over de koekjes totdat ze verkruimeld zijn.

stap 2

  • Vul twee glazen met een laagje speculaaskruimels, daarna met laagje van je slagroommengsel en dan met een laagje frambozen.

  • Herhaal deze vorige stap, zodat je van alles twee laagjes hebt.
    – Eindig uiteindelijk met een laagje koekkruimels en versier de trifles met pepernoten.

de ingrediënten

Ingrediënten

  • 150 gr mascarpone
  • 200 gr opgeklopte slagroom
  • 1 tl speculaaskruiden
  • 1 tl vanille-extract
  • 15 speculaasjes
  • 300 gr frambozen
  • 8 pepernoten